Boris

Boris

Jeroom maakt binnenkort de roadtrip waarvan zijn overleden broer Boris altijd van droomde. Samen met zijn goede vrienden Jonas en Bockie trekken ze door heel Canada.

Afleveringen

8 afleveringen

Jeroom nodigt zijn vrienden Bockie De Repper en Jonas Geirnaert uit om samen Jerooms broer Boris te gaan uitstrooien in Canada. Hun tocht start met een zonsopgang op Cape Spear in Newfoundland, het oostelijkste punt van Canada.
Het drietal landt op Nova Scotia en verkent er de Cabot Trail, zo maar even de negende mooiste weg van Canada. Verder gaan ze raften op het bruine water van de Shubenacadie River, bezoeken de geboorteplaats van de grootste pompoenen ter wereld.
De mannen verkennen New Brunswick, waar Jonas zijn hart kan ophalen aan de fossielen van Joggins Fossil Cliffs. Verder op het programma: een magische heuvel, een uit de kluiten gewassen kreeft en een therapeutische boswandeling.
Jeroom herleeft wanneer hij de camper mag inruilen voor een luxehotel in downtown Toronto. Met de hulp van een plaatselijke taxichauffeur ontdekken ze onder andere een wassenbeeldenmuseum en de Niagara watervallen.
Het drietal laat Toronto achter zich en neemt het vliegtuig naar Vancouver, bakermat van het Canadese volkslied en de Checkmate Caesar, Canada's meest belachelijke cocktail. Jonas vervloekt de uitvinder van de tandem.
Het trio trekt met een fonkelnieuwe camper naar Vancouver Island, thuishaven van ruwweg 10.000 beren. Hun tocht brengt hen via de mooiste weg van Canada naar surfersparadijs Tofino.
Het drietal strandt in Hope, een dorpje dat 40 jaar geleden dienst deed als achtergrond voor de film Rambo. Onderweg riskeren ze lijf en leden tijdens een namiddag chainsaw carving en gaan ze op jacht naar de illustere Fraser River Sturgeons.
In de laatste aflevering beproeven Jeroom, Jonas en Bockie nog even hun geluk in het goudzoeken, alvorens koers te zetten naar de - volgens Google- mooiste plek van Canada: Banff National Park. Hier wacht hen een meerdaagse trektocht.

Anderen bekeken ook

Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic Jaarlijks