Bookie

Bookie

Een ervaren bookmaker kijkt op tegen de nakende legalisering van sportweddenschappen. Daarnaast worstelt hij ook met moeilijke klanten, familie, collega's en een levenstijl die hem elke hoek van Los Angeles laat zien.

Afleveringen

8 afleveringen

Terwijl hij probeert de verliezen van zijn klanten terug te verdienen, komt Danny in het bezit van dubieus geld. Na een ontmoeting met een oude vriend zetten Danny en Ray hun wanhopige jacht op de acteur Charlie Sheen voort.

2. Making Lemonade

Na een onverwachte en gewelddadige confrontatie proberen Danny en Ray hun sporen uit te wissen, terwijl Hector een positie binnen het team probeert te krijgen. Later probeert het duo een wanhopige klant van de zaak af te praten.
Lorraine vraagt Hector om advies wanneer haar nevenbedrijfje in de verkoop van paddenstoelen mislukt. Danny bezoekt plaatsen zoals een pornoset en een pandjeshuis en gokt dan op een riskante weddenschap die zijn bedrijf kan maken of kraken.
Danny en Ray gaan een grote weddenschap aan met een gokker en proberen er onderuit te komen. Hector helpt Lorraine om van haar illegale paddenstoelenbedrijf een therapeutisch psychedelisch bedrijf te maken.
Wanneer een klant zijn schulden vereffent met een stapel gestolen juwelen, gebruiken Danny en Ray de sieraden om de vrouwen in hun leven te paaien.

6. Nepo Bookies

Na het overlijden van zijn geliefde oom en mentor wordt Danny steeds meer bedreigd door zijn vervreemde neef Viggy.
De grootste gebeurtenis van het sportjaar leidt tot een nog grotere winst. Danny en Ray proberen zo snel mogelijk een veilige plek voor hun geld te vinden. Lorraine en Sandra vormen een band door een gezamenlijke psychedelische ervaring.
Na een gewelddadige gebeurtenis stelt Sandra Danny voor een ultimatum: legaal aan de slag gaan of haar en zijn gezin verliezen. Danny zoekt advies bij een celebrity.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks