Bonnie & Clyde

Bonnie & Clyde

Esra Kaplan heeft nog een paar maanden te gaan, maar besluit na een dramatisch verlofbezoek aan haar Turkse familie niet terug te gaan naar de gevangenis. Ze slaat samen met haar vriend, de getraumatiseerde getaway driver Greg Driessen, op de vlucht.

Afleveringen

4 afleveringen

Esra krijgt tijdens de bruiloft van haar nicht slaande ruzie met haar Turkse familie. Ze vraagt Greg om haar op te halen, maar ook hij zit in de problemen. Als Esra in een benzinestation haar woede botviert, moeten ze samen vluchten.
Esra en Greg komen in het nieuws als de 'Bonnie & Clyde van de Lage Landen'. Ze rijden naar de Duitse grens en kapen een auto, maar zijn genoodzaakt bestuurder Frank mee te nemen. Het hebben van een gijzelaar levert veel stress op.
Esra en Greg weten ternauwernood aan een fuik te ontsnappen, maar daarmee zijn hun problemen nog niet opgelost. Esra wil terug naar huis, maar Greg verklaart haar voor gek. Na een grote ruzie, besluiten ze om ieder hun eigen weg te gaan.
Esra wordt door de politie opgepakt bij hun safehouse, maar Greg is op tijd terug om haar te redden. Eindelijk gelukkig weer samen! Totdat ze in handen komen van Gregs criminele vrienden.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers