Blue's Clues & Jij!

Blue's Clues & Jij!

In Blue's Clues & You gaan we samen met de schattige Blue en vriend Josh op zoek naar aanwijzingen om de puzzel op te lossen.

Afleveringen

20 afleveringen

Josh richt een band op en zoekt met Blue's Clues uit welk instrument Blue wil spelen. Ondertussen vormen we onze eigen band vol ritmes en tempo's en zingen, dansen en klappen we er vrolijk op los.
Josh speelt verstoppertje en zoekt met Blue's Clues uit wat nou echt de beste verstopplek is.
Vandaag zijn Josh en Blue piraatjes en speelt Josh een potje Blue's Clues om erachter te komen waar Blue de piratenschat heeft verstopt.
Blue en Josh bakken een Babingka, dat is een soort cake uit de Filipijnen. Maar voor wie is dat overheerlijke gebak? Josh speelt Blue's Clues om erachter te komen.
Josh zoekt met een potje Blue's Clues uit wat de lievelingsdans van Blue is zodat hij met haar kan dansen op het grote dansfeest.
Josh speelt restaurantje en wil erachter komen wat Blue graag wil eten dus speelt hij Blue's Clues om erachter te komen.
Het is tijd om naar bed te gaan, maar wat vindt Blue nou het leukste aan bedtijd? Josh zoekt het uit met Blue's Clues.
Het is Kerstmis! Josh zoekt uit wat Blue graag zou willen hebben deze Kerst met Blue's Clues.
Josh en Blue fantaseren erop los én ze spelen Blue's Clues zodat Josh erachter kan uitvogelen wat Blue precies fantaseert.
Josh wil weten hoe Blue zich wil verkleden voor de grote verkleedparade en speelt Blue's Clues om daar achter te komen.
Het regent dus Josh en Blue gaan lekker buiten spelen. Maar wat doet Blue nou het liefst? Josh speelt Blue's Clues om erachter te komen.
Josh en Blue hebben een Overal-Doos die je overal naartoe brengt, je kunt het zo gek niet bedenken! Maar waar wil Blue nou eens heen? Josh speelt Blue's Clues om erachter te komen.
Het is Blue's beurt om een spreekbeurt te geven op school en Josh komt er met Blue's Clues achter waar die over zal gaan.
Het is Liefdag en Josh zoekt uit wat Blue gemaakt heeft voor haar vriendjes.
Blue en Josh gaan een wandeling maken in de buurt. We spelen Blue's Clues om erachter te komen waar Blue naar toe wil, en maken een belangrijke stop om pizza te maken met Mr. Oregano!
Wij vieren jouw fantasie verjaardagsfeestje en Josh zoekt uit welk spelletje Blue heeft bedacht voor jouw partijtje!
Josh zoekt uit wat Blue graag wil doen op de allereerste lentedag.
Blue maakt een film, maar hoe loopt 'ie nou af? Met welk lawaai wordt Prinses Magenta wakker gemaakt? Josh speelt Blue's Clues om erachter te komen.
Josh en Blue spelen strandje maar wat zou Blue graag op het strand willen zien? Josh zoekt het uit met Blue's Clues...
Oh nee! De taarten van Meneer Zout zijn vermist! Ze verdwenen zomaar ineens uit het venster. Josh en Blue gaan als echt detectives op onderzoek uit om het taartenmysterie op te lossen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks