Blue's Clues & Jij!

Blue's Clues & Jij!

In Blue's Clues & You gaan we samen met de schattige Blue en vriend Josh op zoek naar aanwijzingen om de puzzel op te lossen.

Afleveringen

20 afleveringen

We ontmoeten Josh, die erachter probeert te komen wat Blue nog mist bij haar snack.
Blue is jarig maar wat wil ze nou echt graag hebben van Josh? Hij gaat op onderzoek uit tijdens een verjaardagspotje Blue's Clues.
Magenta komt langs om te spelen met Blue, maar wat wil ze doen? Josh gaat op zoek naar Blue's Clues om erachter te komen.
Blue heeft groot nieuws voor Josh, dus speelt hij Blue's Clues om erachter te komen wat het is.
Lekker lezen met Blue en Josh! Het is vandaag tijd voor het leesuurtje en Josh wil erachter komen welk boek Blue wil lezen.
We leren tellen met Josh en Blue.
Blue is verdrietig en Josh probeert er met Blue's Clues achter te komen waarom.
Josh wil Blue aan het lachen maken, maar wat vindt ze nou echt grappig? Hij speelt Blue's Clues om erachter te komen.
Josh wil erachter komen welk liedje Blue graag wil zingen en natuurlijk biedt Blue's Clues uitkomst.
Josh gaat met Blue naar buiten en wil weten wat ze daar zou willen doen. Hij speelt Blue's Clues om erachter te komen!
Magenta komt spelen bij Blue en het is een grote dag want ze krijgt een bril! Er is iets dat ze heel graag wil doen zodra ze beter kan zien en Josh speelt Blue én Magenta's Clues om erachter te komen wat dat is!
Josh en Blue duiken de wetenschap in en doen allerlei leuke proefjes om meer te leren over hoe de wereld in elkaar zit. Maar welk proefje wil Blue nou echt graag doen? Josh speelt Blue's Clues om erachter te komen.
Josh wil graag weten wat het favoriete lievelingsverhaaltje is van Blue en er is natuurlijk maar één manier om daar achter te komen, een potje Blue's Clues!
Josh is een beetje verkouden en Blue weet precies wat hij zou moeten doen om zich beter te voelen. Dan moet hij alleen wel eerst Blue's Clues spelen om daar achter te komen.
Josh heeft een groot concert in de achtertuin georganiseerd en iedereen zingt een liedje! Hij moet er alleen nog even achterkomen wat Blue wil zingen.
Josh en Blue zijn superhelden en slaan de handen ineen met Zippedie en Wekkertje om hun vrienden te helpen als Denktankteam.
Josh verkent samen met Blue alle kleuren van de regenboog tijdens een potje Blue's Clues om erachter te komen wie Blue graag wil schilderen.
Josh doet een potje Blue's Cues om erachter te komen wat Blue wil doen op het slaapfeestje!
Blue en zijn vriendjes geven een verkleedfeestje maar Josh probeert erachter te komen hoe Magenta zich graag zou willen verkleden. Daarom speelt hij Blue's Clues.
Josh en zijn vriendjes organiseren een Dankbaarheidsdiner en Josh wil erachter komen waar Blue dankbaar voor is dus speelt hij een potje Blue's Clues om het uit te zoeken.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks