Black Monday

Black Monday

Een groepje outsiders stort zich tijdens de jaren 80 op Wall Street.

Afleveringen

10 afleveringen

Blair komt terecht in de krankzinnige wereld van Wall Street uit de jaren 80. Mo voert zijn meesterplan uit om de Georgina Jeans Company over te nemen.
Een Hollywood scriptschrijver schaduwt Mo op kantoor, terwijl Mo en Dawn ruzie maken over haar wens om partner te worden. Keith haalt een grap uit met Blair.
Mo probeert een vader-zoon band met Blair te creëren. Dawn en Spencer hebben een levendig etentje met Dawns ouders. Keith vindt het steeds moeilijker om zijn geheim te verbergen.
Mo en Dawn proberen Blair en Tiff te herenigen om het Georgina-toneelstuk overeind te houden. De schulden van Mo achtervolgen hem.
Mo neemt Dawn mee naar het Predator's Ball in een poging het kapitaal bijeen te krijgen dat de Jammer Group nodig heeft om hun schulden af te betalen. Blair wordt opgezadeld met een weekend-werkopdracht.
Op het verlovingsfeest van Blair en Tiff beginnen Mo's gevoelens voor Dawn zijn oordeel te vertroebelen. Wayne en Yassir komen in grote problemen, terwijl Keith een grote stap zet.
Mo neemt Blair mee op zijn vrijgezellenfeest, terwijl Dawn beseft dat ze een zeer belangrijke gast is op Tiff's vrijgezellenfeest. Keith staat voor een moeilijke beslissing.
We krijgen een inkijkje in Mo's verleden, terwijl Blair en Dawn wat noodzakelijk speurwerk verrichten.
Mo is vastberaden om Blair en Tiff's huwelijk door te laten gaan, in voor- en tegenspoed. Keith probeert de operatie van de SEC op alle mogelijke manieren te dwarsbomen.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers