Black Lake

Black Lake

Johan trekt samen met een groep vrienden naar een achtergelaten skiresort omdat hij het ooit wil heropenen. Maar er huist iets kwaadaardigs in het resort dat het gemunt heeft op Johan en co.

Afleveringen

8 afleveringen

Het jonge koppel Hanne en Johan reizen met een groep vrienden naar een afgelegen berfaciliteit om te onderzoeken of het kan worden opgeknapt en heropend. Tijdens de nacht hoort Hanne vreemde geluiden uit de kelder.
Tot Johans irritatie, blijft Hanne het gruwelijke verleden van het hotel verkennen. Ze vermoedt dat er een kwade bovennatuurlijke kracht in de faciliteit kan zijn en krijgt onverwachte hulp in hun werk van een lokale broeder, Jostein.
Wat betekent "Gäädek Jäämit"? Johan raakt de bizarre theorieën van Hanne beu, waardoor ze steeds dichter bij Jostein komt die wel naar haar lijkt te luisteren. Maar wat Hanne niet weet, is dat Jostein zijn eigen verborgen agenda heeft.
Over wat voor stem spreekt de verwarde Jessan na haar ervaring in de kelder? Heeft het iets te maken met de boodschap "Gäädek Jäämit", "Doden of gedood worden"? Mette meent dat Hannes zieke fantasieën zijn ontstaan uit haar eigen zware trauma.
Hanne wordt brutaal aangevallen in de kelder maar weet te ontsnappen. De groep barricadeert de deur naar beneden en hergroepeert. Osvald lijkt te zijn verdwenen. Hanne, Mette en Frank verlaten het gebouw ondanks de kou.
Wanneer Hanne bewijs vindt dat de geschiedenis donkerder is dan ze eerst had gedacht, raakt ze de jonge Mikkehl op het spoor. Intussen loopt Elin een oogontsteking op, die volgens Hanne een teken van de vloek is.
De vermoedens van Mette tegen Dag worden sterker na het vuur in de kelder. Ook Johan treft bewijs dat de recente gebeurtenissen geen ongelukken waren. En wat doet Elins armband in de kamer van Lippi?
Van het gelukkige koppel dat kwam skiën, blijft slechts een schim over. Hanne vraagt Jostein om details over wat er is gebeurd en realiseert zich dat de vloek waar kan zijn. Nu staat het leven van Hanne en haar vrienden echt op het spel.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers