Billie vs Benjamin

Billie vs Benjamin

Billie en Benjamin lijken een match wanneer ze elkaar ontmoeten op een vrijgezellenweekend. Tot een banale discussie de linkse 'trut' in Billie en de rechtse 'lul' in Benjamin naar boven haalt.

Afleveringen

6 afleveringen

 • Aflevering 1

  Billie en Benjamin ontmoeten elkaar in Oostende, wanneer ze allebei op vrijgezellenweekend - en dus verkleed - zijn. Ze lijken een match made in heaven. Tot een banale discussie de linkse 'trut' in Billie en de rechtse 'zak' in Benjamin naar boven haalt.
 • Aflevering 2

  Benjamin gaat zich verontschuldigen bij Billie. Ze belanden samen in bed en proberen hun prille relatie geheim te houden voor hun vrienden. Tijdens een nieuwe discussie wordt Billie onwel en belandt ze in het ziekenhuis.
 • Aflevering 3

  Benjamin is totaal verbolgen als blijkt dat Billie uit ecologische overtuiging geen kinderen wil. Beiden gesteund door hun eigen bubbel, leidt het opnieuw tot een clash tussen hen.
 • Aflevering 4

  In een poging om hun linkse en rechtse vriendenbubbels te verzoenen met hun relatie, organiseren Billie en Benjamin een barbecue. Die loopt echter al snel uit de hand. In een ruzie tussen Billie en Tommie, moet Benjamin een kant kiezen.
 • Aflevering 5

  Na een ruzie met zijn moeder, trekt Benjamin in bij Billie, waar sinds kort ook Aziz woont; een dakloze vluchteling en vriend van Billie. Het samenleven verloopt erg stroef, zeker wanneer blijkt dat Aziz illegaal in het land verblijft.
 • Aflevering 6

  Billie en Benjamin staan lijnrecht tegenover elkaar. Benjamin sluit zich aan bij de extreemrechtse club 'Avondland'. Billie overweegt een schijnhuwelijk met Aziz. Uiteindelijk zien ze mekaar weer aan weerszijden van een rechtse betoging voor het asielcentrum.

€11,95 /mnd of

€119,45 /jaar Bespaar 17%
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit**

€19,95 /mnd of

€ 199,45 /jaar Bespaar 17%
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers