Billie vs Benjamin

Billie vs Benjamin

Charlotte Timmers en Ward Kerremans als een match made in heaven, althans zo lijkt het. De liefde is groot, maar zijn hun linkse en rechtse meningsverschillen wel verzoenbaar? Van de hand van 'Studio Tarara'-duo Tim Van Aelst en David Vennix.

Afleveringen

6 afleveringen

Aflevering 1

Billie en Benjamin ontmoeten elkaar in Oostende, wanneer ze allebei op vrijgezellenweekend - en bijgevolg verkleed - zijn. Ze lijken voor elkaar gemaakt. Tot een banale discussie de linkse 'trut' in Billie en de rechtse 'zak' in Benjamin naar boven brengt.

Aflevering 2

Wanneer Benjamin zich gaat verontschuldigen bij Billie belanden ze samen in bed. Ze besluiten hun prille relatie geheim te houden voor hun vrienden. Bij een nieuwe discussie wordt Billie onwel en belandt ze in het ziekenhuis.

Aflevering 3

Benjamin is totaal verbolgen wanneer blijkt dat Billie uit ecologische overtuiging geen kinderen wil. Beiden worden gesteund door hun eigen bubbel. Het leidt opnieuw tot een clash.

Aflevering 4

In een poging om hun linkse en rechtse vriendenbubbels te verzoenen met hun relatie, organiseren Billie en Benjamin een barbecue. Die loopt echter al snel uit de hand. In een ruzie tussen Billie en Tommie, moet Benjamin een kant kiezen.

Aflevering 5

Na een ruzie met zijn moeder trekt Benjamin in bij Billie, waar sinds kort ook Aziz woont; een dakloze vluchteling en vriend van Billie. Het samenleven verloopt erg stroef, zeker wanneer blijkt dat Aziz illegaal in het land verblijft.

Aflevering 6

Billie en Benjamin staan lijnrecht tegenover elkaar. Benjamin sluit zich aan bij de extreemrechtse club Avondland. Billie overweegt een schijnhuwelijk met Aziz. Uiteindelijk zien ze mekaar terug aan weerszijden van een rechtse betoging voor het asielcentrum.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers