Below the Surface

Below the Surface

Kopenhagen, 2017. 15 onschuldige mensen worden gegijzeld in een metrostel. Een gijzelingssituatie die Denemarken op z'n kop zet.

Afleveringen

8 afleveringen

Drie zwaarbewapende mannen kapen een metro en nemen vijftien gijzelaars. De politie-eenheid TTF wordt ingeschakeld onder leiding van Philip Nørgaard.
Naja, de journaliste die onstlagen werd voor haar ongeoorloofde interview met de gijzelnemers, lanceert een nationale campagne om het losgeld in te zamelen.
Philip plant een gewapende actie na de eerste executie van een gijzelaar. Door de risico's van het plan, ontstaat er een kloof in het onderhandelingsteam.
TTF komt dichter bij het identificeren van de gijzelaar, terwijl Naja twijfelt over haar inzamelingscampagne. Tot ze Jonas ontmoet, de zoon van de gegijzelde Leon.
Wanhoop verspreidt zich onder de gijzelaars in de metro. Ze overwegen in opstand te komen. Bij TTF vemoeden Philip en Louise dat er meer zit achter de grodnige voorbereiding van de gijzelaars.
Het onderzoek van TTF leidt hen naar het Deense leger, wat hen dicht bij een doorbraak in de zaak brengt.
Philip ontdekt de identiteit van de belangrijkste gijzelnemer. Hij raakt overstuur door zijn persoonlijke betrokkenheid in de situatie en de belangrijke rol die Naja daardoor speelt.
Philip duikt zelf de metro in om de laatste drie overgebleven gijzelaars te bevrijden en wordt geconfontreerd door de man waarvan hij dacht dat hij dood was.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers