Below Deck Mediterranean

Below Deck Mediterranean

Een realityreeks die de crew en de kapitein van een luxejacht in de Caraïben volgt.

Afleveringen

17 afleveringen

Kapitein Sandy is terug om een nieuw team het klappen van de zweep te leren op het gigantische jacht 'Lady Michelle'. Katie vervoegt de rangen als nieuwe 'chef steward', maar helaas blijkt één van de matrozen nog groen achter de oren.
De veeleisende gasten op een vrijgezellenfeest pushen Katie tot het uiterste van haar krachten. Terwijl Lexi een persoonlijk probleem probeert te tackelen, vraagt de crew zich hardop af of Chef Mat nog wel terugkeert naar 'Lady Michelle'.
De crew zet zich schrap voor een huwelijk dat misschien niet eens zal plaatsvinden. Kapitein Sandy blijft positief en maakt zich enthousiast klaar om de allereerste keer een huwelijk op zee te voltrekken.
Love is in the air, want David is helemaal weg van Malia. Zij is echter zijn supervisor, maar dat lijkt hem niet af te schrikken. Chef Mat probeert zijn positief momentum vast te houden, tot een foutje in de keuken zijn zelfvertrouwen keldert.
Het zit er bovenhands op tussen de crew en de spanningen lopen hoog op. Courtney en Lexi ontdekken dat ze dezelfde familiale problemen hebben en besluiten elkaar zo goed mogelijk te helpen. Katie heeft het moeilijk om de goede vrede te bewaren.
Na een wilde nacht feesten, probeert de crew van 'Lady Michelle' de fouten uit het verleden te vergeven en te vergeten. Kapitein Sandy moet haar groot hart laten zien wanneer één van de crewleden een onverwachte beslissing neemt.
Chef Mat heeft de grootste moeite om een moeilijke klant tevreden te stellen. Ondertussen groeien Courtney en Mzi dichter naar elkaar toe, en raapt David al zijn moed bij elkaar om Malia een vraag te stellen die op zijn lippen brandt.
David heeft ruzie met zijn supervisor Malia en de algemene sfeer op het schip is allesbehalve gezellig. Ook tussen Kapitein Sandy en Malia zit er een haar in de boter. Chef Mat blijft investeren in zijn charmeoffensief.
Lloyd neemt het voortouw om een speciale 'Oktoberfest'-activiteit te organiseren. Katie heeft de grootste moeite om niet te verzaken aan haar verplichtingen en neemt een ongewoon besluit over haar team.
'Lady Michelle' ontvangt een nieuwe medewerker, maar de crew heeft andere katten te geselen. De grootste storm van het seizoen woedt in alle hevigheid, en dat laat niemand onberoerd.
De storm en het aanhoudende slechte weer dwingen de crew van 'Lady Michelle' creatief te zijn om toch maar de gasten te entertainen. David moet op de blaren zitten nadat hij een serieuze fout heeft gemaakt.
Mzi vertelt Courtney over zijn gevoelens voor haar, en David vindt toenadering tot Delaney. Ondertussen wordt een oude vete tussen Lexi en Chef Mat opnieuw opgerakeld. De spanning is te snijden op 'Lady Michelle'.
De crew van 'Lady Michelle' ondervindt de gevolgen van de hernieuwde vete tussen Lexi en Chef Mat. Mzi moet Courtney onder ogen komen nadat zijn romantische ontboezemingen op weinig weerklank konden rekenen.
Een nieuwe groep gasten arriveert met enthousiasme en hoge verwachtingen. Kapitein Sandy schuift mee aan tafel met de gasten, waardoor Chef Mat extra stress ervaart. Hij wil uiteraard zijn culinaire best doen om de kapitein tevreden te stellen.
Een medisch noodgeval van één van de crewleden zorgt ervoor dat de emoties hoog oplopen. Plots is 'Lady Michelle' met twee handen minder, wat de workload niet ten goede komt. Chef Mat frustreert een aantal collega's tijdens een avondje uit.
Lloyd gaat naar het ziekenhuis en de andere crewleden proberen de veeleisende gasten te helpen. Katie is aan het einde van haar Latijn en Malia bezwijkt bijna onder de druk. Het ontbijt bezorgt Chef Mat onnodig veel kopzorgen.
De crew besluit te picknicken in een pittoresk Kroatisch kasteel. Chef Mat geraakt niet uit zijn negatieve spiraal. Gelukkig zijn er zorgeloze momenten om naar uit te kijken: na de opnames gaat de crew een week samen in de stad Split spenderen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks