Banshee

Banshee

De voormalige misdadiger Lucas Hood duikt onder als de sherrif van het slaperige stadje Banshee. Hij zorgt er voor een frisse, gewelddadige wind.

Afleveringen

8 afleveringen

Banshee en Lucas Hood worden geconfronteerd met een nieuwe crisis. Er is namelijk een seriemoordenaar aan de slag in het stadje.
Brock verdenkt Lucas van de seriemoorden. Carrie neemt het heft in eigen handen.
Carrie en Lucas ondernemen een wanhopige poging om Job terug te vinden. Ze vragen hulp aan Fat Au.
Carrie doet een beroep op haar oude trucjes, Bunker onderneemt actie in zijn eentje en Banshee wordt opgeschrikt door een nieuwe moord.
Dawson en Lucas belanden tijdens hun zoektocht naar aanwijzingen over de moord in een SM-club. Watts drijft Calvin ondertussen tot het uiterste.
Lucas helpt Dawson met haar zoektocht naar Declan Bode, een satanist die een verdachte is in de zaak van de seriemoorden. Calvin daagt ondertussen Proctor en Kurt uit en Carrie belandt in een gevaarlijke situatie.
Lucas en Brock zetten alles op alles om Declan Bode te pakken te krijgen. The Brotherhood bereidt een oorlog voor met Proctor, Kurt probeert Maggie te beschermen, Calvin uit zijn frustraties en Job maakt komaf met een tegenstander.
Lucas beslist om Banshee te verlaten, maar een opgeloste moordzaak blijkt toch nog een onderzoek te verlangen. Proctor wil ondertussen een deal sluiten met de Colombianen en Carrie waagt zich aan een laatste wraakactie.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers