Banshee

Banshee

De voormalige misdadiger Lucas Hood duikt onder als de sherrif van het slaperige stadje Banshee. Hij zorgt er voor een frisse, gewelddadige wind.

Afleveringen

10 afleveringen

Terwijl Lucas de moord op vier mariniers onderzoekt, komt hem het idee aangewaaid voor een overval. Hij probeert Job te overhalen om Sugar en hemzelf te helpen bij de uitvoering ervan.
Carrie en Lucas inspecteren de tunnels onder Camp Genoa. Tussen Rebecca, Proctor en twee rivaliserende drugdealers brandt een territoriaal dispuut los. Carrie tracht haar relatie met Kolonel Douglas Stowe af te breken.
Lucas wordt opgejaagd door FBI-agent Robert Phillips en Raymond Brantley. Tommy voert een tweede aanval tegen Proctor aan. Nola Longshadow, die op wraak zint, houdt zich in Proctors landhuis met Burton bezig.
Siobhan staat voor een dilemma. Carrie neemt haar ontslag en begint aan een plezierritje. Chayton maakt zijn leger paraat voor de aanval. Gordon herziet zijn mening in verband met Proctors voorstel.
De hel breekt los wanneer een legertje Redbones en Chayton Banshee binnenvallen. Proctor, die vastzit in de Cadi met Lucas en zijn deputy's, raakt gefrustreerd omdat hij niet kan zorgen voor zijn zieke moeder thuis.
Omdat de FBI een aanval plant op het Redbone-kamp, hebben ze Lucas buitenspel gezet als zogenaamd "observator", maar hij besluit het recht in eigen handen te nemen in zijn jacht op Chayton. Rebecca krijgt de wind van voren van Proctor.
Afgeleid door de jacht op Chayton, maakt Lucas aanstalten om zijn gedurfde beroving van Camp Genoa uit te voeren. Gordon en Carrie stellen een wapenstilstand voor. Buiten het medeweten van haar oom reist Rebecca naar Philly.
Op zoek naar Chayton, trekken Lucas en Brock naar Louisiana en de Underground vechtclub. Stowe puzzelt de details van de overval op Camp Genoa in elkaar. Sugar wil een oude boksrekening vereffenen. Rebecca brengt Emily en Proctor in gevaar.
Lucas haalt herinneringen op aan zijn vriendschap met Job. Emily en Proctor betalen voor het roekeloze gedrag van Rebecca. Carrie en Gordon proberen de scherven van hun gebroken relatie te lijmen. Stowe en Leo halen een grote vis binnen.
Lucas wil een ultieme onderhandelingspoging ondernemen met Stowe. Terwijl Lucas herinneringen ophaalt aan een geheim hoofdstuk uit zijn verleden, krijgt Job een speciale behandeling van een fan.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers