Banshee

Banshee

De voormalige misdadiger Lucas Hood duikt onder als de sherrif van het slaperige stadje Banshee. Hij zorgt er voor een frisse, gewelddadige wind.

Afleveringen

10 afleveringen

In de nasleep van hun bloederige schietpartij worden Carrie, Carrie en de politie van Banshee ondervraagd. Later ontaardt een overval op een gepantserd geldtransport in een levensgevaarlijke achtervolging met een mysterieuze motorijder.
Afgewezen door Gordon en Deva, moet Carrie noodgedwongen op zoek naar een nieuwe woonplaats. Alex zijn leiderschap wordt in vraag gesteld door zijn rivaal George Hunter en de stammenraad. Siobhan ziet spoken uit het verleden.
Een moord in de omgeving van een Amish-boerderij stelt de betrekkingen tussen de Amish en de Kinaho-stam fel op de proef. Ze moeten de hulp van Proctor inroepen om een wraakzuchtige massa tot bedaren te brengen.
Na een tip van Brock brengt Lucas een bezoek aan een onderwijzer van de Amish-gemeenschap, die misschien wel iets meer weet van de moord op Kinaho-stamlid Lana Cleary en de verdwijning van Solomon Bowman.
Op hun terugreis naar Banshee besluiten Lucas en Carrie een omweg te nemen. Agent Racine haalt herinneringen op aan het mislukte onderzoek naar Rabbit dat hem jarenlang achtervolgd heeft.
Wanneer Jason achterhaald wordt door zijn eigen verleden, besluit Lucas een deal te sluiten om het leven van het jongetje te redden. Deva en Gordon beginnen de controle over hun eigen levens te verliezen.
Lucas zoekt een manier om Proctor op de knieen te dwingen. Lucas en zijn deputies proberen informatie over een ecstacy-operatie van Proctor te ontfutselen aan Sharp.
Lucas slaagt er met een onwettig aanhoudingsbevel in om Proctor bij de kraag te vatten, maar hij betaalt er wel een stevige tol voor. Sharp en zijn skinheads willen zich wreken op Emmett.
In New York loopt Job langs bij een priester die banden heeft met Rabbit. Burton slaagt erin om een verrader het zwijgen op te leggen. Carries relatie met Gordon wordt andermaal op de proef gesteld door een nieuwe revelatie.
Lucas en Carrie zetten zich schrap voor het gevecht van hun leven tegen de wraakzuchtige Rabbit en zijn meedogenloze trawanten.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers