Bad Behaviour

Bad Behaviour

Jo gaat naar een exclusieve kostschool voor meisjes. Ze probeert relaties op te bouwen met haar medestudentes. Dat valt echter niet mee in een wereld vol ontluikende seksualiteit, ritualistische activiteiten en een meedogenloze strijd om de macht.

Afleveringen

4 afleveringen

Terwijl Jo een aanmodderende schrijver is met een casual job, heeft Alice haar kinderdroom waargemaakt als een wereldberoemde celliste. Getroffen door Alice's koelheid jegens haar, voelt Jo zich gedwongen om het verleden te herbeleven.
Jo belandt in de problemen met een woedende Miss Lacey en Alic klampt zich vast aan elke vorm van vriendschap die Jo haar te bieden heeft.
Red House komt in het heden weer samen voor de begrafenis van Emma, één van de weinige meisjes die ze allemaal een warm hart toedragen, ondanks hun verschillende herinneringen aan Silver Creek. Jo probeert een beter pad voor zichzelf te vinden.
De 15-jarige Jo probeert de meiden te mobiliseren om een fronte te vormen tegen Portia. In het heden hebben Jo en Portia een zeldzaam en eerlijk gesprek over hun tijd op Silver Creek. Jo gaat de confrontatie aan met het verleden.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks