Avenue 5

Avenue 5

Ruimtekapitein Ryan Clark probeert overeen te komen met zijn crew en passagiers tijdens zijn reizen in het ruimtetoerisme.

Afleveringen

8 afleveringen

Na vijf lange maanden wachten de passagiers van Avenue 5 met spanning op hun terugkeer naar de aarde. Ryan en de bemanning achter de schermen proberen de veel langere tijdlijn van hun reis te ontrafelen. Karen komt in aanvaring met Frank.
Nu het schip in brand staat, bedenkt Billie een plan dat sommige passagiers kan redden. Ondertussen doet Iris een riskant bod op Aarde. Ryan bevindt zich in het midden van een driehoeksruzie. Mia deelt schokkend nieuws met Doug.
Wanneer het schip het pad kruist van een ruimtestation,grijpen Ryan en de bemanning de kans om te praten. Billie vraagt om hulp bij het toenemende palingprobleem. Rav ontdekt het ware doel van Storm Falcon's missie.
Het schip zit met een verstekeling, waardoor Ryan en Billie beslissen om het schip in lockdown te laten gaan. Dat kan mogelijk met enkele gevaren gepaard gaan.
Er wordt gestemd over nieuw leiderschap, waardoor er enkele onverwachte kandidaten naar voor stappen.
Met een nieuwe leider aan het roer raakt het dagelijks leven aan dek vrijwel in evenwicht, tot de ontdekking van een mysterieuze vlek en een opstand van andersdenkenden de wankele vrede van de passagiers dreigt te verstoren.
De ploeg gebruikt een ranglijstalgoritme om hun laatste bedreiging aan te pakken. Ryans beoordeling daalt op mysterieuze wijze. Billie zoekt naar haar waardigere tegenhanger. Judd probeert het goed te maken met een vervreemde Iris.
Nu het schip verdeeld is, raken beide partijen verwikkeld in een strijd om te overleven. Ryan neemt deel aan een schijnhuwelijk. Rav bereikt een persoonlijke doorbraak.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks