Auwch_

Auwch_

Ben Segers en Axel Daeseleire hebben samen een productiebedrijf opgericht. Ze komen voortdurend in gênante en pijnlijke situaties terecht.

Afleveringen

6 afleveringen

Tijdens een partijtje bowlen zien Ben en Axel hun goeie vriend Jan Verheyen plotseling sterven aan een hartaanval. Axel bedenkt een plan om van de dood van Jan een iets klassevoller verhaal te maken.
Ben moet een lezing geven in zijn geboortedorp in de Kempen. Hij neemt Axel mee naar zijn roots en ze logeren bij Bens vader thuis. De twee laten er allesbehalve een goede indruk achter...
De foemp gaat trouwen met zijn hersendode vriendin Livia. Axel en Ben kunnen natuurlijk niet ontbreken op zijn vrijgezellenfeestje. Elke en Anneke organiseren ondertussen een feestje voor Livia.
Ben en Elke willen graag een kind adopteren maar ze hebben daarvoor een aanbeveling nodig. Tom Audenaert en zijn vriendin Valerie willen dit met plezier voor hen doen maar ze vragen hen ook om een gunst.
Elke ontdekt de passie van de tango. Heeft de vurige zuiderse leraar José daar iets mee te maken? Ondertussen mag Ben mee met Axel om zaken te doen met Lesley Sonck.
Axel moet op auditie voor een rol in Amerika. Ben rijdt voor het eerst een scheve schaats en is compleet ontredderd. Axel probeert hem te steunen maar worstelt zelf met het bestaan van zijn halfbroer...
Black Friday Promo
Eindigt in 2 dagen
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers