Are You The One - De Perfecte Match

Are You The One - De Perfecte Match

Are You The One? is een van de populairste datingprogramma's, waarin twintig Nederlanders durven door de wetenschap gematcht te worden.

Afleveringen

10 afleveringen

De twintig vrijgezellen ontmoeten elkaar voor het eerst in de villa en breken het ijs. Dat zorgt bij sommige vrijgezellen voor een cocktail vol emoties. Stilzitten kunnen ze niet, want de eerste Match Up Ceremonie staat op het menu.
Boudewijn krijgt het benauwd van Maartje en warm van Michel. Maxim heeft zin in een hete avond met Rabia, maar dat eindigt in een oververhitte situatie. Het vuur tussen Shanice en Ivo is nog lang niet gedoofd.
Na de Match Up Ceremonie is de spanning te snijden tussen Nuri en JB. Een spelletje spin the bottle brengt daar geen verandering in als Irene een kus geeft aan Ivo. Shanice wil maar één ding en dat is met Ivo de Truth Booth in.
Shanice en Ivo krijgen eindelijk antwoord op de vraag of ze elkaars perfecte match zijn. Delano's keuze tijdens de Match Up Ceremonie valt niet goed. Dividivi wil zich niet focussen op één man en dat zorgt voor spanningen.
Na een explosieve nacht tussen Ivo en Shanice, zoekt het koppel uit hoe ze met elkaar om moeten gaan. Dividivi worstelt met haar gevoelens en dat zet kwaad bloed. Maxime houdt zijn opties open en daar is Floor niet van gediend.
De spanningen lopen hoog op tussen Chanice en Yvo. Er ontstaat onenigheid in de groep over welk koppel deze keer Truth Booth in mag. Kiezen ze voor tactiek of liefde? Na de vijfde Getaway Challenge volgt de spannende vijfde Match Up Ceremonie.
Tussen Floor en Ivo ontstaan steeds meer irritaties. Denzel werkt zichzelf in een lastig parket, wanneer hij Floor inruilt voor Yasmin. Een tip van Jaap aan Yasmin laat de boel volledig escaleren.
Een romantische date tussen Dividivi en Jamal laat ze beseffen wat ze voor elkaar voelen. Wanneer Shanice rollebollend in bed met Jaap wordt betrapt door Ivo, is hij daar niet blij mee. De uitslag van de Truth Booth heeft grote gevolgen.
De groep is klaar met Faby en Maxim, die nog steeds om elkaar heen draaien terwijl ze geen match zijn. Floor en Rabia gaan de confrontatie aan. De gevoelens tussen Denzel en Yasmin worden steeds groter, al wordt hun liefde op de proef gesteld.
De groep heeft de smaak goed te pakken na de laatste Match Up Ceremonie. De gevoelens tussen Yasmin en Denzel worden groter, terwijl de rest de match niet voelt. Joey heeft twijfels over wie hij moet kiezen, wat totaal verkeerd valt bij Damiet.

Anderen bekeken ook

Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic Jaarlijks