Animals

Animals

De dieren van New York leiden allemaal hun eigen leventje. De ratten, paarden, schildpadden en eekhoorns uit de metropool halen soms de gekste dingen uit.

Afleveringen

10 afleveringen

1. Rats

De ratten Mike en Phil gaan naar een feestje. Daar ontdekt men dat Phil nog nooit kinderen heeft gemaakt. Ondertussen praten twee politiepaarden over een vriend die een racepaard is geworden.

2. Pigeons

Een golfbal belandt in het nest van de slapende duif Phil. Hij gelooft dat het een ei is dat hij 's nachts heeft gelegd. De rupsen Alan en Brian worden geconfronteerd met een metamorfose.

3. Cats

De katten Mike en Phil bespreken hun plannen voor de rest van de dag. Ze worden gestoord door de straatkat Alex. Ze laten hem binnen en geven hem een rondleiding in hun appartement. Maar is hij wel te vertrouwen?

4. Dogs

De hond Phil wordt naar een hondenpark gebracht, dat door de aanwezige viervoeters wordt beschouwd als een gevangenis. Hij wordt uitgedaagd door een poedel tot een gevecht.

5. Rats

Een rat ontwerpt een broek, een mot waagt zich voor het eerst aan neonlicht en twee viskoppels beleven een zeer intens etentje.

6. Pigeons

Een duif raakt na een reünie met zijn vader, die hem als jonge vogel verliet, in de problemen. Een andere duif heeft dan weer moeite om zijn zoon advies te geven. Ondertussen zijn twee schildpadden verliefd op dezelfde mechanische kikker.

7. Flies

Een stel vliegen beleeft de diepte- en hoogtepunten van het leven gedurende een paar uur. Daarnaast wordt een zelfbewust paard aangemoedigd om zich te laten gaan en een bende katten probeert te rappen.
De overlevingstalenten van twee eekhoorns worden op de proef gesteld wanneer hun huisje instort, een slang en een muis gaan de confrontatie met elkaar aan en enkele puppy's bepalen hun territorium.
De eekhoorns hebben bijna het einde bereikt van hun tocht om het ingestorte boomhuisje te verlaten. In een mierenkolonie gaat een koningin ondertussen undercover als werkmier.

10. Turkeys

Nadat zijn vrouw van hem wordt weggenomen, plant een kalkoen wraak op de burgemeester tijdens de Thanksgiving-parade in New York. Ondertussen betreden twee tienerratten de riolen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks