An Unexpected Killer

An Unexpected Killer

Een reeks waarin het onderzoek naar moordzaken onder de loep wordt genomen aan de hand van interviews met mogelijke verdachten, reconstructies en een diepgaand onderzoek van de plaats delict.

Afleveringen

19 afleveringen

1. Twisted Betrayal

Een toegewijde moeder met een mooie toekomst in de showbusiness wordt meedogenloos neergeschoten. Net als de rechercheurs denken dat ze de moordenaar in het vizier hebben, neemt het onderzoek een verbijsterende wending.

3. A Genius Murder

Wanneer een briljant wetenschapper en toegewijd huisvader doodgeslagen wordt aangetroffen, leidt het bewijsmateriaal de politie tot arrestaties, maar een verbijsterende onthulling zet het onderzoek op zijn kop.

4. Driven to Murder

Wanneer de politie het lichaam van een populaire taxichauffeur vindt in de kofferbak van zijn eigen auto, ondergedompeld in een rivier, worstelen ze om verdachten te vinden totdat de waarheid een verschrikkelijk complot onthult.
Een liefhebbende, alleenstaande moeder van twee kinderen wordt het slachtoffer van een bizarre moord. Een moordenaar met een duistere obsessie die zich in het volle zicht verbergt, komt aan het licht.
Wanneer een pas gescheiden moeder doodgewurgd op haar bank wordt aangetroffen, duiken er verschillende verdachten op totdat de moordenaar iemand blijkt te zijn die dicht bij huis woont.
Een pas gepensioneerde vrouw wordt op beestachtige wijze vermoord aangetroffen, en rechercheurs moeten vechten tegen een gebrek aan bewijs en een lange lijst verdachten opsporen om de moordenaar te vinden.

8. Fatal Ambition

De politie start een onvermoeibaar onderzoek gedurende 10 jaar om een moordenaar te onthullen die zich in het volle zicht verbergt.
Nadat een 35-jarige analist voor de NSA wordt neergestoken, kijkt de politie naar een aantal verdachten. Als de rechercheurs de moordenaar op het spoor komen, neemt het onderzoek een schokkende wending.

10. Closet Murderer

Wanneer een 98-jarige weduwe dood wordt aangetroffen in haar inloopkast, leidt een huiveringwekkende ontdekking de onderzoekers naar een moordenaar in een gemeenschap die een duister geheim bewaart.
Een geliefde inwoner van een hecht stadje in Nebraska wordt op brute wijze vermoord, waardoor rechercheurs een groot aantal verdachten onder de loep nemen voordat het spoor leidt naar een moordenaar die onder hen leeft.
Nadat een onderwijzeres en moeder van twee dood wordt aangetroffen in het kleine Alabama, richt het onderzoek zich op de gespannen familieverhoudingen. Maar de ontdekking van een duister geheim onthult een moordenaar die niemand zag aankomen.

13. Hidden Betrayal

Een tiener wordt doodgeschoten in zijn eigen bed, maar net wanneer de onderzoekers de verantwoordelijken op het spoor komen, laat een verbazingwekkende wending iedereen verbijsterd achter.
Een gescheiden moeder van drie wordt doodgestoken terwijl ze herstelt van een zware operatie, maar er is gebrek aan bewijs. De zaak wordt opnieuw geopend door een verrassende bekentenis die de politie uiteindelijk naar de moordenaar leidt.
Wanneer een jonge vrouw wordt vermoord en doodgestoken in het huis van haar vriend, werken de rechercheurs aan de ontmaskering van een moordenaar die tot dan toe boven alle verdenking stond.
De politie jaagt op de moordenaar van een geliefde grootvader en denkt dat zijn vermiste truck de sleutel tot de zaak is. Ze vinden de moordenaar dicht bij huis, met een schokkend moordwapen en een verhaal van verraad.
Een mooie jonge vrouw wordt vermoord in haar eigen slaapkamer en het bewijs lijkt een duidelijke verdachte aan te wijzen, maar de politie ontdekt al snel dat niet alles is wat het lijkt.
Een glamoureuze 85-jarige miljonair wordt neergestoken in haar kelder gevonden, en de politie wordt op een internationaal onderzoek gestuurd dat duivelse geheimen, dubbellevens en een moordenaar aan het licht.
Wanneer een geliefde bejaarde vrouw op gruwelijke wijze wordt vermoord, ontdekken rechercheurs een huiveringwekkend verband met een andere onopgeloste moord. Het spoor wijst naar iemand uit haar verleden. Het wordt een race tegen de tijd.
Nadat het verbrande lichaam van een mooie, jonge studente verpleegkunde wordt ontdekt, onderzoeken rechercheurs verschillende verdachten totdat het spoor van bewijsmateriaal een verontrustend en roofzuchtig complot aan het licht brengt.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks