An Unexpected Killer

An Unexpected Killer

Een reeks waarin het onderzoek naar moordzaken onder de loep wordt genomen aan de hand van interviews met mogelijke verdachten, reconstructies en een diepgaand onderzoek van de plaats delict.

Afleveringen

8 afleveringen

Politie die een moord onderzoeken, onthullen duistere familiegeheimen, die hen naar een schokkende verdachte leiden.

2. Dying To See You

Wanneer een populaire student vermoord wordt aangetroffen, vermoedt de politie dat zijn vrienden en minnaars erbij betrokken kunnen zijn.
Rechercheurs jagen op een ongrijpbare moordenaar die niemand zag aankomen.

4. When Hate Kills

De politie van een klein stadje in Louisiana onderzoekt de mysterieuze en brutale moord op een geliefde buurman zonder bekende vijanden.
Wanneer een vertrouwensvolle, jonge studente op wrede wijze wordt vermoord en haar appartement in brand wordt gestoken, ontrafelt de politie een web van relaties om een moordenaar te vinden.
Een geliefd echtpaar en hun zoontje met speciale behoeften worden op wrede wijze vermoord op het platteland van New Mexico. De rechercheurs komen zo op het spoor van lang begraven geheimen in het hechte stadje.
Wanneer een toegewijde moeder in haar eigen huis wordt vermoord, volgen rechercheurs het bewijs door een verward web van relaties om een moordenaar te ontmaskeren die niemand had kunnen voorspellen.

8. Jimmy McClain

De politie in Tennessee ontcijfert een verwarrende reeks bewijzen om een moordenaar te onthullen die schokkend dicht bij huis is.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks