After the Trial

After the Trial

Een aangrijpend misdaaddrama over vier zeer verschillende mensen die elkaar ontmoeten tijdens hun jurydienst in het kader van een moordzaak.

Afleveringen

6 afleveringen

Na het proces beginnen vier juryleden in een moordzaak zich af te vragen of ze een vreselijke fout hebben gemaakt. Hebben ze een moordenaar vrijuit laten gaan?
Clara begint Heidi in een nieuw licht te zien als blijkt dat ze het doelwit zijn van dezelfde gevaarlijke stalker. Ondertussen neemt Daniels geheimzinnige gedrag een schokkende wending.
Clara wordt bevriend met Heidi en moedigt de andere juryleden aan om een andere verdachte van Belinda's moord te onderzoeken, nl. haar man. Margie en Ollie ontdekken verrassende waarheden over Daniel, wat leidt tot een serieuze bekentenis.
Clara ontdekt een familiegeheim uit Heidi's verleden. Daniel's dochter neemt het heft in eigen handen om haar vader uit de gevangenis te redden. Trish ontdekt dat Margie haar amateur-speurtocht niet heeft opgegeven, zoals ze beloofd had.
De juryleden komen steeds dichter bij de echte moord op Belinda. Heidi wordt steeds wanhopiger en gevaarlijker. Margie vecht om Trish's vertrouwen terug te winnen. Daniel doet een vreselijke ontdekking.
Nu Daniel en Clara er als criminelen zijn ingeluisd, doen de juryleden een laatste poging om de zaak op te lossen voor het te laat is.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers