Absentia

Absentia

Een FBI-agente moet haar leven, identiteit en familie terugwinnen nadat ze dood werd verklaard. Dat ze de hoofdverdachte is in een moordzaak maakt haar taak er niet gemakkelijker op.

Afleveringen

10 afleveringen

FBI-agente Emily Byrne, die jarenlang dood werd gewaand, keert terug naar haar familie. Ze heeft het moeilijk om zich aan te passen aan het dagelijkse leven en de FBI benadert haar als een verdachte.
Het is aan Emily om antwoorden te vinden over haar kidnapping en gijzeling. Wanneer er plots een getuige opduikt, begint de FBI Emily nog meer te verdenken.
Emily is nu de hoofdverdachte in verschillende moordzaken. Kan ze genoeg bewijzen vinden om haar onschuld aan te tonen?
De FBI vraagt aan Emily om zich aan te geven. Oude gevoelens tussen Nick en Emily komen terug aan de oppervlakte. Emily beslist om op de vlucht te slaan, zodat ze haar eigen zaak kan onderzoeken.
Nick en Tommy zijn getuige van de moord op een FBI-agent. Ze zijn ervan overtuigd dat Emily de dader is.
Emily vindt een nieuw spoor en verdenkt één van haar geliefden, maar de persoon in kwestie is ook de enige die haar kan helpen.
Jack redt het leven van Emily en ontdekt verrassende dingen over haar jeugd. Jack wordt nadien gearresteerd door Tommy.
Alice en Flynn worden ontvoerd door een mysterieus persoon. Nick is ervan overtuigd dat Emily zijn gezin heeft ontvoerd en probeert hen terug te vinden.
Emily krijgt meer info van Charles. Kan ze eindelijk de identiteit ontdekken van de persoon die haar op de das wil omdoen?
Tommy doet een nieuwe ontdekking, Emily wordt geconfronteerd met haar verleden wanneer ze de persoon ontmoet die haar heeft ontvoerd.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks