12 Monkeys

12 Monkeys

In 12 Monkeys is tijdreiziger James Cole genoodzaakt terug te gaan naar het heden om een plaag te voorkomen die de mensheid zal uitroeien. Het opsporen en vernietigen van de bron blijkt een haast onmogelijke missie.

Afleveringen

13 afleveringen

27 jaar nadat de mensheid vrijwel geheel is uitgeroeid door een virus, wordt James Cole teruggestuurd naar 2015 om de ramp te voorkomen. Dr. Cassandra Railly kent de gevaarlijke bron van de uitbraak.
Cole is terug in het jaar 2015 om informatie los te krijgen van een psychiatrisch patiënt. Jones denkt dat de 12 Monkeys betrokken zijn bij de pandemie die de wereldbevolking heeft gedecimeerd.
Cole belandt in Haiti in 2014, waar een gevaarlijke uitbraak verwoestende gevolgen had voor het leven van dr. Railly.
Er ontstaat een strijd om de toekomst wanneer een bende plunderaars die op jacht is naar Cole en Ramse een gevaar vormen voor de missie om het verleden te redden.
Cole en dr. Railly gaan de strijd aan met de 12 Monkeys wanneer ze beiden de Night Room ontdekken, een geheim lab waar zich het virus bevindt dat ooit al het leven moet verwoesten.
Na de gebeurtenissen in de Night Room keert Cole terug naar 2043 en merkt hij dat de tijdlijn is veranderd. Jones herkent hem niet, maar een bloedtest bevestigt dat ze elkaar eerder hebben ontmoet.
Cole, Railly en Aaron zetten alles op alles om te voorkomen dat het virus als biologisch wapen wordt ingezet in Tsjetsjenië.
De Kern waar de tijdmachine op draait wordt zwakker. Om Cole terug te kunnen halen uit het verleden, moet Jones haar oud-collega's van Operatie Spearhead overtuigen van het belang van haar missie
Cole zit in 2017, op het hoogtepunt van de uitbraak. Jones staat voor de onmogelijke beslissing om de Kern te vervangen.
Wanneer Ramse maatregelen treft om zijn nieuwe familie te beschermen, zadelt hij Cole op met de ellende die eruit voortvloeit.
Cole reist terug in de tijd naar het Tokio van 1987 in een laatste poging om het leger van de 12 apen af te stoppen.
Cole is stervende ten gevolge van de tijdreis, en Railly moet de enige persoon zien te vinden die hem kan redden.
Cole en Cassandra willen de beslissende confrontatie aangaan met de Getuige, terwijl Jones te maken krijgt met een nieuwe bedreiging voor de missie.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers